Hvordan livet er når man pludselig har fået en Øgle på to ben ind i huset.

onsdag, september 13, 2006


Barn med selvtilliden i orden

Vi var til forældre konsultation i dag.

Og der var jo ros hele vejen. Dicte er et barn der hviler i sig selv, ved hvad hun er værd og som har selvtilliden i orden.

Og der var mange der havde set og bemærket vores omgang med hende da vi havde været til sommerfest, og kommenteret at nu forstod de så udemærket hvor Dicte havde det fra.

HJEMMEFRA.

Det er da den største ros man kan få på sit barns vegne. Så må vi da gøre noget rigtigt :)))

En ting vi dog (og de for den sags skyld) virkelig skal huske på er, at hun er ikke ældre end 2 år - selv om hun i størrelse og sprog en gang i mellem giver indtryk af noget andet. Så når hun kommer og har brug for tryghed og kram så skal hun have lov til at være den lille pige.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Dejligt at få sådan en besked fra de professionelle!

13 september, 2006 11:47

 
Anonymous Anonym said...

Hvordan havde jeres omgang med hende da være? Mener siden folk havde bemærket det? KH Pia

13 september, 2006 13:06

 
Blogger Dictesmor said...

Altså vi syntes jo det var meget normalt det vi gjorde....

Men det blev bemærket at Dicte fik lov til at tulle rundt, som hun havde lyst og lege med de store og gøre hvad hun ville, og hun gjorde det - trods det at der var rigtig mange mennesker hun ikke kendte.

Og så især den med at vi ikke overvågede hende, men da holdt øje med at hun ikke kom til skade, og så kom hun hen til os når hun havde behov for det.

Så det er vel noget med, at hun ved at vi er der, hvis hun har behov for det, og det giver hende tryghed til at udforske verden omkring hende.

13 september, 2006 13:23

 

Send en kommentar

<< Home