Hvordan livet er når man pludselig har fået en Øgle på to ben ind i huset.

mandag, juni 19, 2006


På tur til Holland

Så kom Dicte på sin første udlandsrejse.
Vi var nemlig til barnedåb i Holland.

Det hele var dog tæt på at blive aflyst da Dicte brækkede sig hele natten. Hver 1,5 time fra klokken 24. Øv hvor er man bare hjælpeløs når barnet har det sådan. Og hvor får man ikke sovet meget når barnet har det sådan.

Vi hev en ekstra madras ind i stuen som hun så lå på.

Det betød at hun faktisk var rimelig nem at have med på køreturen. For ja, vi besluttede os for at tage afsted da hun ikke havde brækket sig efter klokken 07.00. Men hun kom ikke i vuggestuen som jo oprindelig havde været meningen. Vi kørte ved 14 tiden og klokken 22 var vi i Osnabrück.

Hun var VILD med at sejle og rutchebanen på færgen blev ikke glemt.

Desværre havde vi glemt babyalarmen så vi måtte blive siddende på vores mikroskopiske (syntes vi på det tidspunkt) Ibis hotel værelse.




Dagen efter sov vi til klokken 8 hvor vækkeuret ringede.
Efter et besøg på kontoret i Holland tog vi en tur i Amersfoort Zoo. De havde simpelthen et genialt legeland. Her kan Kbh's zoo altså lære noget. Den er så absolut et besøg værd.



Dicte nød turen i gyngen



Og kunne næsten ligne en lille fotomodel, mens hun sidder og kigger på elefanterne.

Om aftenen var vi på besøg hos en eks-kollega som også fik barn i 2004, gæt selv hvilket barn der er 4 måneder ældre end det andet......

Lørdag var vi så til barnedåb. Jeg havde ellers indkøbt en anden kjole som Dicte skulle have på - men jeg havde glemt at tag pigen i ed. Så det blev følgende kompromis.

Og så vakte det lykke at pigen kom med sine fodbold sandaler :)))

Godt at hun ikke går så højt op i det endnu.

Turen hjem blev taget i et stræk - vi kørte derfra klokken 09.30 og klokken 20.30 var vi hjemme igen. Hun tog det forbavsende godt, selvfølgelig nød hun at få strukket benene på færgen. Og vi var kun lige kommet ombord, da hun allerede fablede om rutchebanen igen. God måde at få brændt lidt energi af på.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

12345678910 du skylder mig en sodavand! Jeppe har samme sko! Smarte er vi :-) Dejlige billeder KH Pia

21 juni, 2006 20:16

 

Send en kommentar

<< Home