Hvordan livet er når man pludselig har fået en Øgle på to ben ind i huset.

lørdag, februar 17, 2007


Dicte og katten

Jeg var nødt til at få min kat aflivet i onsdags, og jeg var meget i tvivl om hvordan vi skulle fortælle Dicte at missen var væk.

Vi valgte ikke at sige noget - hun måtte spørge når hun undrede sig over hvor katten var.

Den første dag sagde hun faktisk ikke noget, andet end: far du sidder på missen - da Jan satte sig i sofaen der hvor missen plejede at ligge.

I går spurgte hun så: Hvor er kattebakken henne?? Og hvor er kattemaden??

Så tudede jeg lige og lod Jan fortælle hende at katten havde været meget syg og at den derfor var død.

Vi havde desuden besluttet os for at for os ville månen være et godt sted at komme hen når man er en død kat. Så missen var på månen da hun spurgte hvor den var henne - sammen med de andre syge katte der var døde.

Og børn i den alder er jo fantastiske. Så i dag da hun igen spurgte hvor katten var sagde vi: Ja Dicte hvor var det missen var: På månen, for den var meget syg.....

Vi har så spurgte om hun gerne ville have en ny mis og det ville hun gerne, så når vi kommer hjem fra skiferie har vi lovet at tage ud og kigge på en ny mis på de internater der ligger i nærheden.

Allerhelst ville vi selvfølgelig gerne have en lille lækker killing - men men men.... det holder ikke med et lille barn og en ny killing. Ved at vælge en ældre kat så har vi en ide om hvordan den har det med børn og om det er en kælekat - og denne gang så vil vi gerne have en kælekat (det var den gamle desværre ikke)

Etiketter: , , ,