Hvordan livet er når man pludselig har fået en Øgle på to ben ind i huset.

tirsdag, februar 06, 2007


Seneste møde i vuggestuen

Der har været en del tumult i Dictes vuggestue, da der i december måned pludselig var to af de faste ansatte, der stoppede samtidig.

I går var der så et opfølgende møde og hvis man tager fremmødet blandt forældrene som indikator for om det gik godt - så er forældrene i hvertfald ikke på barrikaderne længere.

Vi var 4 forældre - og Jan og jeg var der begge - altså udgjorde vi halvdelen af fremmødet.

Forhåbentlig vil der nu blive mere ro nu når alle stillinger igen er besat.
Jeg var dog nødt til at sige at Dicte for første gang nogen sinde var begyndt at sige at hun ikke ville i vuggestue (selvfølgelig er det begrænset hvor længe Dicte har kunnet give verbalt udtryk for det...)
Det viste sig at den næstældste dreng på stuen har haft det lige sådan. Det var skønt at høre at vi ikke var de eneste der havde oplevet det - samt at de måske skulle være mere obs på at de store altså også havde behov for "special attention" ikke kun de små.

Endnu engang blev der spurgt til hvornår Dicte skulle i børnehave - "hun skulle vel afsted samtidig med Sebastian?" - Øh nej - hun er fra august og ikke maj som ham....... Hallo - du har passet mit barn i 4 måneder nu - og der hænger billeder med fødselsdage på....

De vidste heller ikke at børnene havde "børnenes bøger" altså bøger hvor både vi forældre men også vuggestuen (de forhenværende ansatte) satte billeder ind og på den måde kunne børnene selv fortælle historien - og når de en dag stopper har de en sød samling af deres liv i vuggestuen..... det anede de så heller ikke fandtes. Nå men det kan vel kun blive bedre. Og jeg ved godt at overleveringen af viden fandt ikke sted da det hele gik meget hurtigt - så jeg var bare glad for at kunne fortælle dem det :)))

Etiketter: ,